Αυτό το 600-HP Mitsubishi Evolution είναι ένα γωνιακό-σκάλισμα όπλο

Αυτό το 600-HP Mitsubishi Evolution είναι ένα γωνιακό-σκάλισμα όπλο

Omae Epa Live είναι, επίσης, μια ιστοσελίδα για το αυτοκίνητο ενθουσιώδης και περιέχει πληροφορίες για τα αυτοκίνητα και την οδήγηση αναμειγνύονται με ευρεία δυνατότητα ιστορίες, ψυχαγωγία και αγωνιστικά κάλυψη.

Σήμερα, θα έχουμε ένα καλοφτιαγμένο Evo!

Mitsubishi Lancer Evos είναι δημοφιλής στο χρόνο-επίθεσης, και για καλό λόγο: να αυξάνει τη δύναμή σας με ευκολία, και να έχουν μια μαζική aftermarket για τα πράγματα όπως την αναστολή και aero.

Αυτό έχει τροποποιηθεί για hillclimb racing, και γυρίστηκε στην Ιταλία ανταγωνίζονται στην FIA Hillclimb Masters εκδήλωση στο Gubbio, Ιταλία το 2018. Οδηγείται από Yuliyan Teliyski, κάνει 600 ίππους, όσο ένα ολοκαίνουργιο BMW M5—από τον 4G63 inline-τέσσερις, στέλνοντας δύναμη και στους τέσσερις τροχούς.

Κολλώδη ελαστικά και πραγματική αεροδυναμική πίεση σημαίνει αυτό Evo IX δεν έχει κανένα πρόβλημα να κόβει γωνίες με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ κάνει θαυμάσια θορύβους. Φαίνεται και άσχημο. Είμαστε πραγματικά σε αυτό.

Omae Epa Live θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο. Χτυπήστε μας επάνω στο τμήμα σχολίων κατωτέρω.

Δημοσιεύθηκε στην Νέα και Blogs. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *